Boeken- en cd- verkoop in de bib op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober

woensdag 25 september 2013


Tijdens de openingsuren van de bibliotheek worden oude bibliotheekmaterialen voor een prikje verkocht.  De opbrengst van deze verkoop gaat naar de organisatie Moeders voor Vrede van Jenny Vanlerberghe ten voordele van vrouwen in Afghanistan.

Lezing door thrillerauteur Hilde Vandermeeren op dinsdag 15 oktober om 19.30 uur


Auteur Hilde Vandermeeren uit Torhout komt spreken over haar eerste thrillerroman ‘Als alles duister wordt’ die in april 2013 verscheen.  Deze lezing kadert in het thema Misdaad in samenwerking met het gemeentelijk samenwerkingsverband Ginter. Toegangsprijs: 2 euro (drankje inbegrepen). 

Verwendag op zaterdag 12 oktober van 9 tot 13 uur

Thuis in de bib

“Kom binnen en zet u”: van 9 tot 10.30 uur serveren de personeelsleden zelfgemaakte koekjes bij de koffie.  Van 10.30 tot 12.30 uur is er aperitief en demonstreren bibliotheekgebruikers hoe ze een lekker hapje klaarmaken.  U kunt proeven, proberen en het receptje meenemen.  Per gezin wordt er ook een leuk gadget meegegeven door het intergemeentelijk samenwerkingsverband Ginter (zolang de voorraad strekt).  Breng een bezoek aan ons bib-huis en breng vrienden en familie mee.
Gratis lidmaatschap voor nieuwe leners.